NMK design. my photo book

20.2.2015

ai mula terjebak dengan photo book (pb) design sejak penghujung tahun 2012. masa tu baru balik dari trip langkawi dengan geng2 aysk. tengah fikir nak print gambar yang banyak tu, tiba2 cross website Pixajoy. wow, selalu pb ni ai nampak untuk album orang kawen je, tak sangka pulak boleh print untuk tujuan lain. menarik. dari situ lah ai mula design n print pb sendiri. mula2 tu memang kekok, design pun koman je. lama2 dah okey lahh. nak kata expert tu tak jugak. slowly, kawan2 pun berminat nak buat. ada yang nak design sendiri ada gak yang ai design kan. hehehe :-)

ai takde specific reason kenapa ai stick dengan Pixajoy. tapi kualiti pb bagus, service pun okey, plus delivery pun free. selagi tiada apa-apa yang tidak memuaskan hati, i'll be with Pixajoy! so apa lagi sign up free account dengan Pixajoy (klik pada banner) dan mulalah berphotobook!




enjoy koleksi pb ai. to view full album, boleh lah usha e-flip album ya!

1. Auni is one post/e-flip album #1 

2. Trip Langkawi geng aysk post/e-flip album #2

3. Trip USS, Singapore post/e-flip album #3

4. Lawatan ladang kambing n lembu post/e-flip album #4

5. Sungai Padas White Water Rafting post/e-flip album #5 (matte)

6. Trip Kota Kinabalu post/e-flip album #6

7. Trip Legoland post/e-flip album #7

8. Buku gambar Auni post/ e-flip album #8

9. Trip Pulau Kapas, Terengganu post/e-flip album #9

10. Sungai Padas White Water Rafting post/e-flip album #10 (glossy)

11. Trip Candat Sotong 2013 post/e-flip album #11

12. Kalendar 2014 post/e-flip album #12

13. Trip Hiking Gunung Angsi N9 post/e-flip album #13

14. Trip Ho Chi Minh, Vietnam post/e-flip album #14

15. Makan kat Slero d' timur post/e-flip album #15

16. Trip Aceh, Indonesia post/e-flip album #16

17. Trip VM14 Part 1 Melaka &Ipoh post/e-flip album #17

18. Trip VM14 Part 2 KL, Kedah&Perlis post/e-flip album #18

19. Floria 2014 post/e-flip album#19

20. Trip Candat Candit 2014 post/e-flip album #20

21. Trip VM14 Part 3 Penang&Perak post/e-flip album#21

22. Trip VM14 Part 4 Kuching post/e-flip album #22

23.  Trip Pulau Mabul, Semporna post/e-flip album #23 (LATEST)

some of pb project untuk kawan-kawan dengan charge design :-) kenapa kena charge? sebab masa, effort dan kreativiti. bukan senang tau nak buat pb ni. hehehe. tq tau sebab bagi peluang ai buat pb uols. untuk soalan, boleh contact asilahkassim@gmail.com

1. Suha wedding c-project #1

2. Faris is one c-project #2

3. Alin Travelogue Bandung/Jakarta c-project #3

4. Kak Wi Trip Beijing post c-project #4/5

5. Kak Wi Trip Bandung & Aceh c-project #6-7 

6. Murni family photo c-project #8

1 comment:

Asilah Kassim said...

hi geng2 photo book

drop by your link, boleh lah ai intai2 photo book uols! thanks!

Powered by Blogger.