selamat kembali kepada penulisan blog NMK!

28.1.2017


yeah setelah setahun tak update blog, tiba-tiba rasa nak update semula. haha. selamat kembali kepada penulisan blog NMK! reason menyepi sebab kedekut data internet-3GB je ada, sebab kembali Maxis bagi penambahan data sejak November lepas. 10GB weekdays, 10GB weekend. okey lah tu kan.

tahun 2016 yang berlalu adalah tahun yang roller coaster dalam hidup. kerja bertukar-tukar seksyen dari AJ ke Pensijilan ke Eksport. tapi fasa hidup masih sama-stagnant. hahaha. highlight dalam tahun 2016, dapat berkampung 30 hari kat ChangZhou, China. satu tempat yang asing dalam hidup, dikelilingi orang-orang yang tak pernah dikenali (kecuali nizam). tapi peluang hidup kat China memang once in a life time kot! banyak benda belajar dan banyak benda yang membuatkan diri sendiri 'bangun'! macam biasa photo book hidup kat China dah siap. kalau nak view boleh klik sini

harap2 tahun 2017 banyak perkara yang lebih mengujakan akan berlaku. dan Insya'Allah akan cuba konsisten kembali menaip kat blog ni. 
Powered by Blogger.