hai blog!

28.3.2016


lama sangat tak taip kat blog, ingatkan nak kuburkan je blog tapi aduh-aduh sayang pulak. hihi. takpe occasionally i'll  type something here. hmm, apa yang menarik berlaku selepas beberapa bulan? nothing interesting, really!life seperti biasa ada hari-hari menggembirakan ada tidak. kerja pun dah berubah angin, dari surveilan dah tukar pensijilan. yup, stress level 4.5/5. dah hampir 2 bulan 1/2, still catch up style kerja. macam2 changes orang nak buat, follow je lah, ye tak?

suku pertama tahun ni tak sempat nak travel lagi. patut rasa macam tak best je kan. hahaha. teringat2 nak lepak kat pulau-pulau Malaysia ni. berkira2 nak repeat Mabul atau Perhentian! hmm. 

hopefully ada banyak perkara baik dan menggembirakan akan berlaku tahun ni. really need to be positive vibes! i'm turning double three this year! so so makcik-duh! 

ok chow. nanti sambung lagi k.
Powered by Blogger.