oktober mood! photo book mood!

3.10.2015

sebab dah lama tak menaip jadi terkial-kial pula. haish. cerita september baru je siap publish > revert to draft. kah kah. taktik nak update post mengikut sistem giliran katanya. so, diam tak diam bulan oktober dah pun menjengah. haish, kalau ikutkan pencapaian hidup agak corot. kerja pun tak mantap. perlu booster or mungkin kena tukar angin. life dah ala-ala boring gitu. tapi takpe, bersyukur sebab ada kehidupan dan kerja kan?

dah lama diam dengan aktiviti design photo book kan? now masa untuk buat come back. hahaha. tiba-tiba rasa rajin pulak nak design. untuk merancakkan mood, kita mulakan dengan edisi Semporna/Pulau Mabul. pergh teringat memori2 manis kat Mabul. 

ini sebahagian page yang siap design. kerja ni memang tak siap lagi, slow je progress. nanti dah submit ai tempel kat blog. janji.





ok, masa untuk teruskan perjuangan untuk design. chow!

0 comment:

Powered by Blogger.