photo book come back: Kuching trip 2014

4.10.2015

dah lama tak submit photo book, kali terakhir dec/14. bila nak sumbit 1 hari ni baru terperasan cost yang bertambah iaitu GST! kah kah, terkena tempias jugak rupanya. kos buat photo book yang 50 page Cool Image Wrap+Slip Case dah touch RM180! demmit!! dah la kena activate voucher expired kena tambah rm20+gst. demam rasa nak submit photo book. phew!

apapun kena submit jugak kan. GST untuk negara. hihihi. ini kali ai submit photo book kuching, trip last untuk #vm2014. lama dah buat, dok tangguh nak touch up & submit. huhu.

yang amazing nya, baru submit 20 min, e-flip dah upload kat website. wow, depa kat Pixajoy tu keja malam2 ahad ni ke? good job guys!









ok, silakan klik e-flip album Part 4 #VM: 2014 Trip Kuching
  

oktober mood! photo book mood!

3.10.2015

sebab dah lama tak menaip jadi terkial-kial pula. haish. cerita september baru je siap publish > revert to draft. kah kah. taktik nak update post mengikut sistem giliran katanya. so, diam tak diam bulan oktober dah pun menjengah. haish, kalau ikutkan pencapaian hidup agak corot. kerja pun tak mantap. perlu booster or mungkin kena tukar angin. life dah ala-ala boring gitu. tapi takpe, bersyukur sebab ada kehidupan dan kerja kan?

dah lama diam dengan aktiviti design photo book kan? now masa untuk buat come back. hahaha. tiba-tiba rasa rajin pulak nak design. untuk merancakkan mood, kita mulakan dengan edisi Semporna/Pulau Mabul. pergh teringat memori2 manis kat Mabul. 

ini sebahagian page yang siap design. kerja ni memang tak siap lagi, slow je progress. nanti dah submit ai tempel kat blog. janji.





ok, masa untuk teruskan perjuangan untuk design. chow!

jangka hayat

3.10.2015

jangka hayat blog ni makin menipis. dalam dilema nak teruskan atau delete sahaja. haish. simptom kemalasan tahap apakah yang melanda? kalau ada keazaman menaip pasti akan ada post menyusul. InsyaAllah :-)

let's rock. let's recall last month events. let's write.
Powered by Blogger.