beraya rumah kak ani n farid. yeay!

2.8.2015

kawan-kawan ajak beraya, rugi pulak kalau tak menyusul jemputan, kan? perut pun dah lapar, kena sangat timing beraya. mula-mula kami- nor, zu & ai ke rumah kak ani. agak susah nak cari rumah, somehow we managed to find. fuhhh. sampai2 nampak makanan yang banyak dah terhidang. hebat lah kak ani masak semua hidangan ni sorang2. thumbs up sebab sedap. huhuhu. 


next ke rumah farid pulak. kali ni hanya zu ngan ai je. nor pergi beraya rumah calon boifren. hahaha. happening betul beraya rumah farid coz husband dia tak pemalu. ada je dia cakap :-p farid pun masak banyak. kenyang makan!



anyway, tqvm guys! sedap-sedap masakan. tahun depan kami datang lagi. eh?

0 comment:

Powered by Blogger.