photo wall decoration untuk raya #potluckrayabkkmp3

31.7.2015

sana sini masih heboh sambutan raya. memandangkan pengurusan takde budget nak buat sambutan raya tahun ni, maka geng2 opis pakat2 buat potluck untuk sambutan raya. as usual, geng surveilan take lead untuk event ukhwah macam ni. task special yang geng kami nak buat sangat ialah sediakan tempat ambil gambar aka photo wall!

hmm, mula-mula memang susah juga nak brain storm idea. bila dah google and sketch, maryam-zu & ai come up dengan simple idea yang comel. so, mula lah operasi untuk membuat bunga kipas, potong bulan/bintang/ketupat dll. task paling susah part bunga kipas. TQ korang yang rajin melipat- maryam, zu, nuurul, irma, nida & syahnaz! hasilnya memang comel amat!

 
lepas tu macam-macam idea datang! 

part menampal kat wall memang awesome dan hasilnya cantik sangat. sweet dan comel. TQ DJ untuk text & tukang gunting suzy+maryam.


tahniah semua atas penghasilan photo wall yang awesome! geng2 jangan lupa ambil gambar kat sini ya!

0 comment:

Powered by Blogger.