akhirnya dah jumpa! old friend - Siti Nurbaya!

28.8.2015

masa 12/2009, ai ada tulis satu open letter untuk baya. hope untuk jumpa dia one fine day. tapi cerita nak cari tamat macam tu je. huhuhu. ntah macam mana, raya lepas, mak tiba-tiba sebut pasal Baya. oh! ai terus search internet, dan jumpa beberapa baya dan send emel. lucky me one of them adalah baya yang ai cari. Alhamdulillah :-)

apalagi terus WA tanpa henti dari pagi sampai petang. macam2 recall dan yang paling penting dua2 kepoh nak update mak masing2 yang kitaorang dah jumpa secara maya! masih kepoh seperti dulu.

baya, TQVM sebab masih ingat. wow you've 3 kids now and happy family. ada sikit segan&nervous gak nak jumpa secara real ni. hmm.

0 comment:

Powered by Blogger.