my famili di FLORIA 2015

4.6.2015

setiap tahun tanpa gagal, famili mesti nak menyinggah kat floria. oleh kerana parents memang green hands, tanam apa pun menjadi, maka floria memang kena lah! sambil cuci mata tengok bunga-bunga yang cantik, sempat jugak usha pokok apa yang nak dibeli. hobi baru ayah tanam pokok adenium aka kemboja cina. sejak pencen ni macam-macam hobi muncul. takpe lah isi masa lapang kan. cucu kesayangan atok pun follow. aktif, lincah dan kepoh betul 2 orang ni. 

bukti kehadiran di floria 2015! yeay!


tok ayah & qila bersama dengan poney


sisters with rabbit dvs. ma'long rabbit tak nak makan pun carrot ni. adik makan lah! LOL


nak amik gambar tapi nak menyorok. aptb


qila was so afraid dengan orang pasu.


fuhh, 3 jam berjalan sampai auni tertidur sambil berjalan. qila pulak dah minta dukung sebab penat. hahaha. rasakan, nak ikut sangat! tok ayah beli 5 pasu adenium n tok mak beli 1 pokok orkid. dah, jom balik!

0 comment:

Powered by Blogger.