misi download vs pending photo book project

5-8.6.2015

antara dilema pembuat photo book tegar dengan Pixajoy ialah bila dah banyak photo book yang publish, timbul sedikit rasa bosan dengan scarp book item, background yang ada dalam editor. maka ai telah beli satu promosi daripada favorite designer HarperFinch kat Etsy, cost me about 25 dolar. kegilaan apakah ini? huhuhu! 

nak dijadikan story, dalam pakej yang dibeli ni ada banyak sangat folder nak kena download>extract. haish la, memang bertahun nak buat semua benda ni. lucky ada cuti rehat, maka ai pulun download folder2 ni. malangnya ada lagi 2 folder besar tak sempat nak download. fuhhh, lenguh tangan. anyway, dah ada 1 folder besar dah siap download, tak sabar nak explore n guna untuk next photo book project. yeay!


sebut pasal photo book project ni, dah lama tak design kan. rindu plak rasanya. pending project pun banyak! jom list satu-satu, ada masa ai siapkan. fuhhh!

2014 year book
Candat Sotong 2014
VM14 Kuching
VM14 Sandakan
VM15 Pulau Mabul
VM15 Pantai Timur
Bangkok Trip
Qila Year Book
Sister-Sister Vol 1

chaiyok! keep calm and let's design a photo book!

0 comment:

Powered by Blogger.