ma'long and kids

5-8.6.2015

nowadays is no more free time untuk ma'long nak lepak2 or layan tido sebab selalu ada cik-cik yang spot check tengok ma'long buat apa. lebih dahsyat, paksa ma'long tengok dia susun blok kayu dengan tema 'buat rumah ma'long'. phew. thanks Allah for sending us bunch of gifts. walaupun selalu je kena marah dengan ma'long. haish la ma'long, sabar la sikit dengan cik-cik kecik ni. hmm!

now we have the Q-SISTERS trio in the house! Qurratul (Auni), Qila & Qisha! 


meet Nur Qisha Qaisara, the miss sweetie in the house!


Qisha and the very protective Kakak Auni. jangan harap outsider nak pegang adik-adik dia. habis melalak satu rumah, macam adik dah kena culik. LOL.


Qisha and the sweetest Kakak Qila. selalu je kacau adik time adik tido. jeles lah tu bulu mata adik panjang. hehehe :-p


ma'long doakan anak buah ma'long diberi kesihatan yang baik, jadi anak yang baik dan dengar kata, rajin solat dan baca quran. jangan besar cepat sangat, k! tak puas lagi ma'long buli korang. hehehe.

love! 

0 comment:

Powered by Blogger.