Trip VM2015: Jom ke Pantai Timur #part1

30.4.2015

sempena cuti panjang kali ni, molek benar lah kalau nak pi travel. memandangkan kami tak sempat nak cover trip pantai timur last year, maka ini kalilah kita realisasikan impian. eh!? selesai waktu kerja, kami bertiga- DJ, irma and ai meneruskan perjalanan ke rumah irma untuk car pool n dinner- paling sedap by mak irma. yummy! jalan agak jammed mungkin masing-masing nak balik kampung kot! arghhh!


around 9pm kami minta diri dan meneruskan perjalanan ke Kuantan, Pahang. plan asal malam ni nak singgah supper kat port menarik Kuantan, tapi masing-masing dah kekenyangan, maka kami direct ke rest house Sun Inn Rest House. 


rest house ni berada di antara  rumah2 kediaman dan agak mudah dicari. bilik dia pun kemas dan nampak baru. masing-masing bila dah nampak katil, lekas2 bersihkan diri dan tido! yeah, prepare energy untuk aktiviti esok! 

0 comment:

Powered by Blogger.