birthday celebration untuk kak myza and wani!

5.5.2015

geng kami dan makan tidak dapat dipisahkan. yeay! another birthday celebration untuk geng surveilan! happy birthday to kak myza and wani! comel tak kek? kami beli dari bakers cottage :-)


konon-konon nak surprise sangat, gigih buat preparation. hehehe


macam-macam hidangan ada. tengok lah siapa yang beli. eh?!


tengah bersedia nak nyanyi. dr chin pun ada! mana boleh tinggalkan beliau, kami kan sayang boss. ehehehe.


happy birthday to you, happy birthday to you... gigih DJ nyanyi!


birthday girls. xoxo!


gambar secara berkumpulan. apasal gambar gegar wahai asilah!!!??? nervous. demm.


thank you kawan-kawan yang menjayakan dan sponsor majlis hari jadi geng surveilan. jumpa lagi dalam sesi birthday akan datang!

0 comment:

Powered by Blogger.