jadikan riadah sebagai habit! #fitMalaysia. eh??!!

1.4.2015

sempena hari launch gst, ai telah join geng gobk (geng orang bujang kurus) untuk jogging vs walking kat tasik empangan. hehehe. penuh semangat kesukanan! 


jalan punya jalan, terserempak dengan pantai buatan. patut orang dok kata Putrajaya ni ada pantai buatan. mana nak tau, kecik je. pasir memang feeling pantai. boleh lahhh


habis jalan, masa untuk top up pengambilan kalori. hahaha. ngam2 masa nak balik hujan turun dengan lebatnya. nak tak nak redah aje lah!


2.4.2015


session wajib bersama liza untuk aerobik. hari ni memang tak boleh nak tangkap step liza. lemau pulak rasanya. tapi masa sesi fitness memang lenguh kaki tangan. adehhh. kesannya terasa hingga ke hari ni! omg!



untuk kurus tu, lama lagi lah usaha nya. tapi harap2 akan konsisten la pi riadah ni. at least improve stamina. boleh pulun panjat bukit/ gunung and buat trekking. eh?

0 comment:

Powered by Blogger.