reunion lunch geng SV

13.3.2015

hari ni geng SV beramai2 telah ke picc cafe untuk reunion lunch. macam2 agenda ada, saje nak makan ramai2, nak celebrate 1st quarter birthday, nak welcome ahli baru dan celebrate cny ngan dr chin. haaa, sweet kan? of coz la, kata geng semua satu gender kecuali boss. kafe picc, offer buffet lunch for rm20/ pax, ada banyak juga pilihan makanan dan desserts. kalau nak datang berkumpulan, sila buat booking awal, no phone ada kat website depa. 


ada bayak yang sedap food dia, tapi ai paling suka ayam dia ni. rangup dan sedap. hihi



 

bila dah duduk berborak, isu kerja memang tak keluar lah, bahan je lah orang esp zu, cerita gossip dan leisure talk. boss nampaknya dah boleh get along dengan kita semua dan tak stress dah dengan anak buah dia yang gelak macam tak ingat dunia!


 

untuk birthday celebration kali ni ditujukan khas untuk kak piza, zu and maryam. Happy Birthday, uolsss!!



 

apapun, we have vey memorable reunion lunch. for sure we will have more soon!

1 comment:

DJ said...

ala baru teringat tak upload lg cerita makan yng ni...gambo makanan wassap pls!

Powered by Blogger.