phone retak, budget retak. adehh!

11.3.2015

dah 3 minggu fikir nak tukar phone ke tak. hahaha. aisey, wat hal pulak kan time2 ni. suka2 nak slippery dari tangan pastu cium tar yang baru letak. memang retak lah kan. retak juga hatiku. hahaha. so, decide nak tukar phone baru. zenfone5 pulak, beli online je from lamido. 


zenfone5 ni upgrade sikit dari phone retak, tapi rasanya takdelah hebat mana pun. hahaha. tapi bolehlah as long boleh call, sms, browsing, whatsapps, amik gambar, okey dahhh. hahaha. buktinya, DJ dah rasmikan phone aku. selfie sangat, aku tepek kat blog. 


zu pun selfiee gak, tapi pantas dia padam. nasib ko zu!


nampak sangat kamera function amat penting bagi mereka dan ai ols. hahaha. kata kepohci, mana boleh tinggalkan paparazi mode :-p

okey, let's bermanja dengan phone baru. like!


1 comment:

DJ said...

wow beautiful lady...beautiful....

Powered by Blogger.