nyanyi kat kotak hijau

7.3.2015

hari ni ai join nor n zu jalan2 pi shopping kat jusco balakong. maklumlah orang2 nak pi melancong negara sejuk kan, sibuk memasing nak cari baju 'keep warm'. huhu. tapi sebelum nak shopping, kami bertiga jalan2 sampai tersesat kat kotak hijau. hahaha

kami tersesat kat green box karaoke!

amboiiiiii sangat kan!

alang-alang dah sampai, kami singgah lah dok dalam kotak hijau, 3 jam test suara. tapi tak sedap2 gak, sumbang lagi ada lah. hahaha. tapi apa ada hal layan je lahhh. 


la ni, karaoke pun dah maju. tv pilih lagu pun dah touch screen. tercangak2 ai ols nak handle. lagu pun update. lagu nasyid pun ada weh. kelasss kau.

hmm, lupa pulak nak cari 'sakitnya tuh di sini'!


pastu boleh free flow minum air, jadi lah dapat minum ice lemon tea kan. kering tekak dok nyanyi jerit-jerit.


kos nyanyi jerit2 rm19 untuk 3 jam. boleh laaa. tempat pun cantik!

0 comment:

Powered by Blogger.