jom kita #fitMalaysia! err :-p

8.3.2015

ohsemmmm sunday morning! jom cuci mata n riadah #fitmalaysia kat taman saujana hijau! kali ni ngan geng #gobk zu n nor :-p taman saujana hijau ni memang kena ngan nama. memang kawasan ni menghijau je. banyak pokok2 tanah tinggi yang pelbagai dan rare. minah bunga? pasti terpegun dengan bunga2 yang ada kat taman ni. patut la zain n che ta photo shoot kawen kat sini. nak gak la! eh?!!


kitaorang pi beriadah dan posing gak!


zu: aku nak tunjuk korang lalang kaler ungu!
me: err, lalang ni ke? apa yang menariknya?!
nor: laaa, ingatkan lalang nak mati!
zu: ptftftf! penat je aku excited!


posing lagi. bila nak pi jogging?

 

yang menghijau!


gadis buluh betung. eh!


kitaorang habiskan masa hampir sejam setengah kat taman saujana hijau hari ni. tapi jalan je lebih, orang lain dah 3-4 round, kitaorang relax satu round je. motif sangat nak #fitMalaysia ke nak #carijodoh? hahahah.

aptb?!

0 comment:

Powered by Blogger.