audit ISO9001. oh!

30-31.3.2015

AUDIT ISO! itu lah benda pertama yang muncul dalam kepala usai bangun tido hari ni. adehhh, dah la tido kol 3 am, memang sah2 la akan kurang segar satu hari nanti. keja yang berkait dengan ISO pun tak siap lagi. kena pulun ni! siapa yang suka audit kan. tapi tanpa audit, memang tak berjalanlah sistem yang dibuat. 

audit kali ni ialah audit pensijilan. malangnya auditor yang datang semua yang kali pertama jejak opis. jenis yang tak dapat tangkap whole picture operasi opis. ada sorang tu okey, tapi ada yang sorang ni berlagak pandai tak kena tempat. perghhh, tak tau lah nak handle camne. dia je yang betul. bikin hot!

apapun, kena tunggu dan lihat hasil audit. banyak ke dapat nc. boleh ke tak sambung pensijilan ni. hmm?



0 comment:

Powered by Blogger.