pilih gambar untuk cd delegates! #ccfo2015

12.2.2015

gambar hiasan. haha

bila dah capture banyak gambar, delegates pun tertanya2, macam mana nak dapatkan gambar? haaa, nasib baik bos dah arahkan untuk bagi cd kepada wakil setiap negara. kalau tak kecoh pulak nak cari cd. tapi sebelum nak burn cd kena pilih gambar. 

mak aiihhhh, banyak betul gambar nak kena telek. pengsan!

oleh kerana temperature bilik sekretariat tu tak cool down lagi dan ai pun perlukan tempat untuk berinspirasi (cheyyy), maka ai decide nak lepak kat kiosk komputer delegates. buka satu2 folder gambar dan pilih cukup2 untuk 700 mb sahaja. memandangkan ai dah terbiasa buat photo book, maka susunan gambar pun kena ikut story. tau2 je lah bila dah guna banyak camera ni, file name pun macam2, bila combine gambar2, habis tak ikut flow cerita. fenin ai ols uruskan. sudahnya 6.30 pm baru settle pilih n susun gambar. job done :-)

task malam pulak kena burn cd. ini memang kena minta tolong adik2 vendor uruskan. nasib mood depa dah okey, kalau tak meranalah akak nak burn 80 keping cd. nangis! tq korang- napi yang ajarkan burn cd, asri n sheedy. jasa korang akan dikenang sampai bila-bila. hehehe :-)

0 comment:

Powered by Blogger.