photo book tertangguh #tripjalan vm14 penang n' perak

2.2.2015

photo book (pb) ni betul2 makan minggu nak siapkan. rasanya over 3 weeks kot! ni semua sebab kurang rajin, keletihan, kemalasan dan lain-lain. tapi apa pun dah selamat submit kat Pixajoy. harap2 menjadi lah dengan jayanya eh!

sejak ahir2 ni ai terperasan ramai yang cari2 review tentang Pixajoy, cari tutorial nak buat pb ni n request friend untuk view e-flip album. thanks for drop by kat blog ni. feel free to comment n view e flip kat sebelah kiri blog ni eh :-)

view e-flip album: trip perak n' penang 2014









0 comment:

Powered by Blogger.