oh dropbox!

25.2.2015

satu hari yang dingin, ai dapat emel dari dr gretel via emel pasukan ccfo yang berhajat nak gambar2 masa ccfo yang lepas. dr gretel ni balik awal, tu pasal dia takde cd copy yang ai n irma pulun buat hari tu. hmm. dia kata dia perlu gambar sebab nak buat newsletter. 


mula2 ingat nak pos. tapi macam jauh n lambat je sampai UK. kalau ulu kelang boleh tahan lagi. hihi. maka ai ols create la account dropbox. pilih basic je dapat 2.75 gb free storage. boleh laa kan. maka ai ols try upload semua gambar masa ccfo kat dropbox. kerja gigih ni, sepanjang malam baru siap upload semua pic! dah settle upload, ai dapatkan link dan emel to dr gretel. Alhamdulillah, dr gretel boleh view gambar2 tu. seronok dia bila dapat gambar2 tu semua even hari yang dia takde. 

hmm, apa lagi ye nak upload kat dropbox?!

0 comment:

Powered by Blogger.