nota kaki bulan dua satu lima

2.2.2015

gambar hiasan

1. selamat bercuti sempena hari wilayah. hehe :-) walaupun cuti straight 4 hari, tapi ai ols bertapa je lah kat kampung halaman. menyahut seruan gomen untuk berjimat cermat. hehehe :-p sejak akhir2 ni memang lesu betul nak update blog. isu line internet yang lems kat kuarters betul2 meyekat kemahuan menaip (alasan). 

2. cuti kali ni ai telah manfaatkan dengan melayan 2 orang kanak2 yang semakin hyper dan kepoh, the sister-sister auni n qila. tengok kanak2 berdua ni, make me realized, time flies. ma'long semakin dewasa (ahahaha :-p)! omg! omg! semua perkara disekeliling ai melalui banyak fasa perubahan, tapi ai ols? hahaha. wake up dear ma'long!

3. aktiviti masa lapang, menyiapkan photo book (pb) 2014 tetap diteruskan. pergh bertangguh 3-4 pb. voucher siap expired kot! tapi takpe, satu dah settle trip vm14 part 3 perak n' penang. pb tahun ni takde lagi, ye lah trip tahun ni pun tak rancak macam tahun2 lepas. freeze manja2 katanya. ahahaha. 

4. bila kat kampung ni, sakan lah qada internet browsing. kalau tethering via hp memang sangap lah. baca semua web yang bermanfaat dan yang tak bermanfaat. balance life katanya. hihi. 

5. now dah masuk bulan 2/15. let's struggle to achieve our mission! yeah, my ultimate dream this year berkaitan dengan RM. sama ada nak tambah, kurang, labur, hapus semuanya berkaitan RM. look forward untuk gain knowledge pasal RM ni. found satu web (kena purchase rm51) tentang panduan cash flow by suzardi maulan. not bad for beginner. hehehe :-) semoga Allah permudahkan!

okey, let's move!

0 comment:

Powered by Blogger.