mak's trip to padang!

26.2.2015


ke klia2 kita! phewww. mencabar betul hari ni. dapat tido jam 2 am, pastu kena bangun 3.15 am! kena pulak keluar awal dari rumah sebab geng2 rombongan mak berkumpul at 5 am kat klia2. giler awal padahal flight kol 8 am! memang mengharukan!

sampai klia2, ai ols is bengang ngan ketua trip rombongan ni. adakah tak deliver maklumat betul2 kat orang yang nak follow?! mati2 ingat mak n uda nak pi bandung. rupa2 nya nak pi padang. apakah? pastu boleh pulak dia print siap2 semua orang punya boarding pass. selamba derk je dia buat tak nampak ahli rombongan yang bawak beg oversize tak check in. bila kena tahan ngan polis baru nak menggelabah. aptb lahhh! apapun, harap2 mak, uda n ahli rombongan lain selamat pergi dan balik, shopping habis2 dan enjoy jalan2. 

ai ols? sengsara betul keja hari ni, ngantuk sangat. letih tahan mata. penangan tak cukup tido. arghhh!!

0 comment:

Powered by Blogger.