Dr Tee birthday celebration!

11.2.2015

yeay! another round for birthday celebration! kali ni untuk dr tee pulak! untuk ccfo ni dr tee memang legend lah, no wonder lah semua bersemangat nak celebrate birthday beliau. at first, macam ada konflik yang tak setuju nak buat or hanya geng teknikal je yang buat, tapi akhirnya pk agree untuk bagi 10 min untuk celebrate. apa lagi ke kayangan lah kita semua!

tq ms kelly dan adik yang tolong kami tolak trolley kek!



masa kami sampai kat kayangan semua tengah busy discussion. apa lagi surprise!! nampak tak muka dr tee (baju putih) macam terkejut kan? hahaha. boss ai ols cekap betul dengan camera hp beliau!


bila dr tee discover dia pakai topi kat kad birthday diy dia punyalah seronok! comel je gambar ni!



group photo!


see nak potong kek pun, kad tak lepas!


kek birthday dr tee, cheese cake dengan buah!


okey geng teknikal nak sambung discussion dahhh!


last pose ngan shariza (resign)




apapun memang ceria geng kami malam ni. hehehe. tapi agak2 apa kesudahan konflik V vs I?? ada pulak konflik kat ccfo kali ni. masalah kecik je pun?

0 comment:

Powered by Blogger.