ccfo meeting last day! #ccfo2015

13.2.2015

pagi ni memang sengal sikit. 8.30 am dah terpacak kat meja dokumen sebab nak edarkan cd gambar. ngantuk sangat. jasad dah bangun tapi otak tak cukup setting. tido 2 jam 30 min je kot?! apapun, hari ni last day meeting ccfo. yeay! yeay! sepanjang meeting berjalan, geng2 teknikal inform adoption report berjalan dengan baik. Alhamdulillah. 

irma and ai kepoh lagi hari ni, sebab kami nak prepare souvenir yang pk nak bagi kat translator, interpreter, codex secretariat dan etc. pheww. ai pulak macam biasa lah kena jadi photographer. nasib baik camera dah ready je bawa. kalau tak kelam kabut lahhh makcik!

delegates meeting with chairperson :-) muka happy masing2!






chair dengan interpreter


chair dengan dr tee


geng translator


dah habis sesi photoshoot bersama chair, masa untuk makan. hari ni hotel dah buat deco cny. apa lagi masing2 nak pose kenangan. aptb!


ni pulak kak chik aka zu nak pose ngan mr colombia dia. ceyyy. malu tapi mahu!


geng yang paling kuat berusaha untuk ccfo kali ni


menjelang petang, masing2 dah tukar uniform. ccfo dah habis!!! yahooo! masa untuk packing barang! rajin diorang ni kan. book untuk ccfo pulak :-p

0 comment:

Powered by Blogger.