berkampung di Melaka! #ccfo2015

6.2.2015

hari ni bermula episod berkampung di Melaka untuk event besar opis- the #CCFO2015! kerja2 untuk event ni dah mula since last year dan finally tiba masa event. memandangkan budget yang terhad, hanya beberapa sekretariat yang diarahkan pergi berkampung, tapi kena buat keja multi tasking. fuhhh. awal2 pagi irma, cik wi and ai bertolak ke Melaka. sempat juga kami singgah breakfast kat r&r Ayer Keroh! hehehe :-) 

around 11 am, kami sampai di Hotel Equatorial, Melaka. memang strategik sangat hotel ni, dah lah dekat ngan shoping mall pastu dekat jugak dengan historical place kat Melaka. untung laaaa. so, time untuk meeting!




sesi petang bersambung dengan kerja2 pra-CCFO. untuk team irma n ai, salah satu task kami kena siapkan beg untuk delegates yang datang. plan nak buat 300 beg dalam masa 3 hari, tapi berkat kerjasama geng2 yang datang, half day dah siap 300 beg! amazing jobe done! tq uols!






malam pun ada jugak aktiviti. jangan harap nak tido awal. hehehe. memandangkan esok ada physical working group (meeting) memang pulun masing2 buat kerja. tq kepada semua yang berusaha!




0 comment:

Powered by Blogger.