team bulding standard codex part 2

14.12.2014

hari kedua team building kat PD! hari ni buat sesuatu yang lain dari yang lain. belajar memanah! wow, salah satu benda yang dah lama nak cuba tapi tak buat-buat. kali ni instructor syazwan dari team Sunnah Memanah (FB) yang datang ajar. korang boleh intai FB depa untuk follow aktiviti n road tour depa.

memanah ni memang awesome! tak sangka memang sukan yang menarik. as a first timer, bila angkat je arrow memang tak kena lah! asik tersasar memanjang! bila dah dapat tips dari syazwan, barulah kena kat board tu pun tak pernah kena tepat kat centre. hihi.



around 10 am, kelas bersambung. sekarang masa untuk share pengalaman dan apa value yang dapat sepanjang tempoh 2 hari ni. Alhamdulillah, tak sia-sia ai join geng standard codex kali ni. selain dapat melancong tepi pantai dapat ilmu yang berguna :-)



apapun thanks kepada semua yang terlibat especially team En Khir, Syazwan Sunnah Memanah dan team standard codex! yeay! 

0 comment:

Powered by Blogger.