team bulding standard codex part 1

12-13.12.2014

hujung tahun ni, banyak pulak aktiviti team building. memandangkan ada kekosongan tempat untuk hadir ke team building ni, zu n ai wakil surveilan tumpang sekaki join. kata orang rezeki jangan ditolak kan. boleh team building sambil melancong. eh? hehehe. kami bertolak dari ofis ke PD dengan kereta. tq zu drive dengan penuh berhemah :-p


sampai2 je, tak sempat nak berehat! terus kena masuk kelas. huhu. fasilitator kita kali ni ialah En Khir Afiffin dari Seven Figure. 


dah bagi briefing intro, kami diberi task pertama iaitu "Selfie". hehehe :-) yang menariknya, fasilitator bagi kami RM50 untuk buat task ni. moga diberikan rezeki yang lebih banyak tuan fasilitator.


Task: Selfie

untuk task ni kami kena capture Selfie dengan beberapa orang dan item. gigih la nak pergi merata ceruk cari tempat. kumpulan ai yang integriti tinggi ni, jenuh buat satu2 task tanpa fikir nak buat kerja tak aci. skema betul. hahaha. cc nurul hidayati, aziha n shariza.








13.12.2014

hari ni adalah hari yang paling mengujakan! semua outdoor activities. ohsem!! awal2 pagi kami dah keluar untuk stretching dan terus ke lokasi Eagle Ranch untuk flying fox n laluan cabaran! 




aktiviti highlight kali ni, flying fox! adeh, mengerikan jugak walaupun tak setinggi n sejauh mana! nervous makcik! 

 

 in action. nervous weh!


usai flying fox, sambung dengan aktiviti cabaran yang lain. ai sempat main separuh jalan je. kulit jari tersiat amat memedihkan, kaki pulak tersadung dan terseliuh. choii je. tak suka aktiviti ni. huahuahua.

 

 
 

dah penat melompat sana sini, masa untuk pulang ke hotel. petang ni bersambung sesi banana boat n snorkeling kat Pantai Teluk Kemang, PD. of coz ai skip sebab tak tahan panas kol 2 pm kot (propa). hahaha. malam pulak ada sesi dinner, yang lawaknya kena buat persembahan super spontan. hamikkk, lawak tak terkata!



0 comment:

Powered by Blogger.