pb proof trip candat candit 2014

25.12.2014

sempena dengan cuti hujung tahun yang panjang ni, ai ols telah merajinkan diri untuk menyiapkan hutang photo book (pb) yang tertunggak. ada la dalam 5-6 pb nak kena buat. iskh laaa, voucher pun nak expired ni hah! hutang pb pertama ialah trip candat candit bulan 5/2014. punya lah lawak masa nak design pb ni. terimbau memori yang manis2 time tu. hahaha. rindu pulak kat sotong. eh?

masa nak design pb ada gak teringat pantai timur. sekarang ni dok banjir, camne lah keadaan depa eh. apapun #prayforpantaitimur. pastu, nak merungut jugak tentang orang2 yang dok marah orang lain (esp menteri) tak tolong mangsa banjir, tapi dia tak buat apa pun. lol. ok habis merungut!

kalau dah namanya nak siap cepat, maka pb nya pun manja2 lah ye. takde nak buat cantik2. asal siap sudah! now, presenting pb proof trip candat candit 2014. kita hold dulu nak submit file kat @pixajoy!








0 comment:

Powered by Blogger.