chocolate brulee by secret recipe. ohsem!

19.12.2014

fuhhh, lama pulak rasanya tak menaip kat belog ni. sejak pindah kuarters ni, internet line pun sangkut memanjang sampai membantutkan usaha menaip. aisey, apapun ai ols akan try catat important event yang berlaku dalam masa sebulan yang lepas untuk rujukan pada masa depan. hehehe.

untuk memanggil mood menaip, kita mulakan dengan sesuatu yang manis. korang dah pergi secret recipe recently? notice tak ada kek baru? the chocolate brulee? hmm.


untuk mengubati kerinduan kepada choc mud, kek baru ni ialah sangat ohsem! bila makan tu ada crunchy kat base dia, yang light yellow tu ala2 makan creme brulee. nyum2 sangat. apa lagi, pi try satu slice!

credit pic:FB Secret Recipe

0 comment:

Powered by Blogger.