team building bkkm :-)

6-7.11.14

secara jujurnya ai tak suka nak pi team building ni, tapi dah diarahkan kena lah pergi jugak. lagipun, boleh jumpa artis kan. hahaha. team buiding kali ni adalah anjuran bkkm dengan kerjasama berbayar Explore Minds Asia by Mr Nazril Idrus. 

 

memang banyak benda yang boleh dipelajari sepanjang 2 hari ni. selain dari game yang buat orang confius ke cakap2 by Mr Nash ke luahan perasaan yang tak henti2, kursus ni not bad. hahaha. benda yang paling diingati ialah, untuk belajar benda baru, sentiasa UNLEARN to LEARN. jangan dok perasan yang semua benda kita tau. 




sepanjang 2 hari ni jugak, peserta di bahagikan kepada 4 kumpulan. masing2 kena collect point up to 20 million. hahaha. memang gigih la kitaorang cari point, buat cheer kumpulan kuat2, jawab soalan dan main game. group ai ols memanjang corot, kalau tak no 3, no 4. huhuhu.


selain tu, Mr Nash ajar untuk berjaya kena live above the line. ciri-ciri orang yang live above the line ialah always responsible, accountable dan (x). kalau suka sangat blame orang, kaki complaint sah2 la hidup below the line. sadis!


apapun, memang seronok 2 hari datang kursus ni. kalaupun tak berjaya buat perubahan yang drastik, tak salah kalau mula dengan sesuatu yang kecil. ok, jom cuba!

How You Do Anything, Is How You Do Everything!

0 comment:

Powered by Blogger.