Raudhah dah sampai!

3.11.2014

finally, Raudhah dah sampai kat tangan. perasaan? super excited. bunch thanks to RAMFC Store. u guys did a great job! 



masa post ni di taip, ai dah pun habiskan baca Raudhah. mungkin sebab membaca dalam perjalanan, memang susah nak digest jalan cerita. feel pun tak sampai. fenin dengan watak-watak! mungkin faktor usia kot. lol. apapun, syabas kepada tuan RAM, banyak betul mesej dakwah dalam Raudhah. yang amazingnya, cerita satu buku ni, jadi dalam masa 3 min je. hahahaha. luar jangkauan. untuk ai, kena repeat baca Raudhah, kali ni kena feel betul2!

err, siapa White? Bianca?

0 comment:

Powered by Blogger.