dinner kat William, KJ. jom!

7.11.2014

memandangkan sue teringat2 nak makan kat William, maka malam ni kami (+DJ n Irma) decide untuk jalan2 cari makan kat William, KJ. kalau nak order kat sini, kena beringat2. kalau perut kecik jangan amik 1 dish sorang. sebabnya portion makanan dia macam boleh 2-3 orang yang perut kecik makan. tapi kalau tembolok besar, boleh je layan portion William hahaha.


air satu gelas besar. ai order Ribena Laici


ada banyak makanan yang famous kat sini. kalau tak tau nak makan apa, boleh minta staff atau boss William suggest korang specialities depa. antara food yang kami order:

ohsem! Chicken Kiev


super creamy Butter Prawn


Pau Goreng @ Mantao. crispy diluar, gebu didalam. hihi.


Spaghetti Aglio Olio, pedas memikat. sedap!


Nasi Goreng dengan Soft Shell Crab, yummy!


memang puas hati makan sini. sedap nyum! nyum! korang boleh lah try jugak!

0 comment:

Powered by Blogger.