terjah buffet lunch PICC bersama geng cawangan

10.10.2014

dah lama rasanya tak lunch date bersama geng cawangan. so, misi lunch date kali ni adalah di PICC. kalau sesiapa yang belum tahu, PICC ada offer lunch buffet pada harga rm20/pax. mula-mula kami call untuk buat tempahan, tapi penuh, adik receptionist tu kata, just walk in je. 

first time ai lunch kat PICC ni, ada banyak juga pilihan makanan. rasanya memang menepati selera. cehhh. favorite ai among all, ayam goreng dia. perghhh sedap okey. buffet lunch rm20 ni hanya pada weekend sahaja tau, so kalau kerja di area berdekatan boleh lah terjah :-)




tengok, masing-masing makan sampai tak ingat dunia. sah satu geng cawangan. hahaha




tu dia, muka kekenyangan dan puas hati :-)


jangan lupa terjah buffet lunch di PICC!

0 comment:

Powered by Blogger.