shopping perabot online. hehe :-)

10.10.2014

kalau dah ada rumah, mula lah nak beli barang kan. dulu dok dalam bilik sewa apa pun takde. hahaha. now kena la ada barang2 basic macam meja makan n katil, kan? masalahnya susah pulak ai ols nak p showroom dah la jauh susah pulak nak reach. so, mula lah tangan ni google shopping perabot online. nah! memang semua benda yang kita nak betul2 dah ada kat hujung jari. tinggal fulus je nak kena prepare.

ai telah terjah pelbagai website dan akhirnya telah terlekat pada website MyFurnitureShop. actually kedai ni ada fizikal showroom dia, kalau tak silap kat serdang. yang bagusnya dengan website ni, harga dah siap dipaparkan kat item yang dijual. so, boleh pilih siap2 n terjah showroom. 


sebab budget pun tak berapa nak ada, ai dok usha barang2 kat clearance sale je lah. so dalam 1k ai beli 3 item meja makan, kabinet tv n katil+tilam. boleh lah kan, just nak wujudkan item2 basic kat rumah! urusan adalah melalui email, bila dah confirm kena bank in 30% deposit dan penghantaran adalah dalam tempoh 7 hari. 

so siapa yang nak usha perabot, boleh lah pergi ke website ni :-)

0 comment:

Powered by Blogger.