pindah rumah lagi

12.10.2014

kat putrajaya ni ai dah pindah lebih kurang 5 kali dalam masa 4 tahun. huhu. finally, dapat juga kuarters, so no more duduk dalam bilik sewa. Alhamdulillah. in term of bayar sewa dengan bayar kuarters memang banyak beza, tapi feeling duduk dalam bilik sewa dengan duduk dalam rumah pun ada banyak perbezaan. 


misi hari ni ialah pindah rumah! amboi bunyi macam banyak sangat barang kan. yup, ai book lori (rm300) untuk bawa barang dari rumah jeram n barang dari bilik sewa. lucky me, adik ai pindah dok menetap dengan mak kat jeram. so barang2 kat rumah jadi double. untuk jimatkan kos, ai beli lah barang2 rumah adik n bawa pindah kuarters. hehehe :-) misi pindah rumah ni dibantu oleh family. masa 1st time parents masuk rumah, depa pun excited sebab rumah ni luas. hehehe. nasib baik rumah kerajaan, kalau rumah sendiri mesti terlebih excited. 

ada gak orang dok tanya. tak takut ke tinggal sorang? hahaha, mau nya tak kan. kalau dah dasar penakut, memang penakut kot. tapi apa nak buat, terpaksalah beranikan diri. no choice. huhuhu :-p

p/s: untuk rekod hari ni beli tv. melayang lagi fulus.

0 comment:

Powered by Blogger.