melawat kuarters. oh yeah!

8.10.2014

hari ni ai ke BPH untuk submit dokumen kuarters dan amik kunci. Alhamdulillah takde masalah dengan documentation dan urusan untuk dapatkan kunci berjalan dengan smooth. yeay!

tadaa kunci rumah! 

 

ai inform DJ ngan Irma yang ai dah amik kunci. pastu semua orang excited nak pergi melawat kuarters. hahaha, see bukan ai sorang je yang excited okey, depa pun :-p hmm, feeling masa first time masuk kuarters, macam dapat rumah terpijak. hahaha. excited habis! rumah ni ada hall yang besar, ada feature wall warna oren dan kabinet dapur pun warna oren. sesuai sangat dengan jiwa muda belia ai ols. hahaha. 





kemudahan macam surau, kedai runcit dan kedai makan semua dekat-dekat. hmm, nampaknya tak berasap la dapur ai ols :-p


0 comment:

Powered by Blogger.