good bye bilik sewa! feeling ohsem!

13.10.2014

masa pindah hari tu, ai tak sempat nak bersihkan bilik n pass kunci. kali ni ai datang untuk bersihkan bilik sekaligus nak say good bye. kalau tak silap, ai dah dok bilik sewa ni for 1 n half year. tenant pun dah bertukar2. now turn ai pulak nak keluar. bila fikir2, ai paling suka dok bilik sewa masa kat flat hijau. masa tu dok ngan mala, echa n sal. depa lah housemate yang paling best yang ai pernah ada. sampai sekarang pun kitaorang masih keep in touch. 

apapun, life must go on! time to say good bye, bilik sewa!


0 comment:

Powered by Blogger.