bbq dinner n river cruise treat!

16.10.2014

benda paling best kalau bengkel, mesti ada special treat. lagi2 kalau penganjur yang best2. hehehe. hari ni ada special bbq dinner n river cruise treat. oh yeah!

bbq dinner

makan, siapa yang tak seronok kan. ai ols lagi lah excited. hmm, ada banyak pilihan makanan yang sedap-sedap. yummy sangat! makan sampai kenyang. hehehe :-)










masing-masing makan tanpa menghiraukan keadaan sekitar. sedap sangat la tuh. hehehe. kenyang kami makan. Alhamdulillah.

Melaka river cruise

kalau ke Melaka, memang tak sah kalau tak naik river cruise. memandangkan hotel yang kami duduk Wana Riverside, memang betul2 sebelah tempat laluan cruise maka masing2 teruja nak naik cruise. ini ialah kali kedua ai naik cruise, mula2 memang malas lah nak naik sebab teringat2 percikan air, tapi bila diajak bertalu2 kena lah naik jugak. hihi.

abang cruise inform yang sungai ni ada banyak biawak. kalau korang nak tau, biawak kat sini dibela dan makan ayam. abang tu kata orang kita memang tak heran kalau biawak sebab selalu nampak, tapi kalau orang luar memang depa excited kalau nampak biawak. huhu. macam2 dunia ni. hihi.





boleh dikatakan masing-masing excited dengan trip cruise kali ni. ramai first timer rupanya. haha. ingat kalau sampai kat Melaka, jangan lupa naik river cruise okey!

0 comment:

Powered by Blogger.