the 1st #familydaybkkm!

27.9.2014

Alhamdulillah! the 1st #familydaybkkm was a succesful event! bangga dan happy dengan penganjuran kali ni. Insya'Allah, penganjuran akan diteruskan untuk tahun2 yang mendatang. special thanks to the g-10, the warone n team2 lain yang berusaha dengan gigih untuk #familydaybkkm!

seawal 7.30 am, warga bkkm dah mula membanjiri taman seri empangan. bersemangat waja ye korang! ramai juga yang dok bawah khemah, setup meja makanan masing2. hihi. 


aktiviti pagi dimulakan dengan senamrobik. walaupun ada gangguan sistem audio tak berfungsi, tapi kami tetap ceria senamrobik bersama instructor yang best tu. waka waka eh eh. hahaha



9 am pertandingan mewarna dimulakan. tengok mak pak yang excited lebih!


keadaan kat khemah memang kecoh! spot PK capture kelam kabut bawah khemah!


en azli sebagai emcee berdedikasi, sekali pegang healer tak mau lepas!


the g-10 dah siap sedia. senyum Italiano!


sukaneka adalah part yang menggembirakan. baik mak pak, ajk sukan dan kanak-kanak. walaupun hari dah mula panas, semangat kesukanan kanak-kanak memang tinggi. adorable and cuteness overload!!


meja g-10 semasa penjurian :-)



 happy team!


game yang paling susah sebab nak cari gula-gula dalam kertas shredder! haha. kesian kanak-kanak! 


ajk sukaneka yang paling berdedikasi. haha


vote as the sweetest couple ezlin n fizam at #familydaybkkm. larian comel korang akan sentiasa diingati. hehe.


game dewasa ikat kaki, ada yang romantik jalan slow, ada yang lari dan ada jugak yang jatuh terjelepok! opsss!


game penutup #familydaybkkm. memang tak ramai yang register nak main game ni, nasib en emcee pandai tarik orang. hehehe. memang lawak part tarik tali ni.



pengadil gigih!


spot ezlin yang meriah menyokong group husband. sweet sangat ezlin!


banyak siri cabutan bertuah diadakan, tapi nasib tak berapa baik untuk ai sebab tak bertuah. hahaha. pemenang-pemenang meja pun ada diumumkan, tapi sebab meja ai tak menang tak larat nak pi amik gambar :-p anyway tahniah kepada semua pemenang! oh! ada hadiah juga untuk kanak-kanak yang datang membuatkan #familydaybkkm super happening! you guys were super awesome! 


ai totally happy n proud dengan penganjuran #familydaybkkm kali ni. tahniah kepada semua yang terlibat. mana-mana kekurangan tu kita baiki pada masa akan datang! tahun depan aim kena bawa family pi #familydaybkkm. hahaha. cc DJ n irma :-p

2 comment:

DJ said...

sempat kerrrr nak berkeluarga family day tahun depannn???berpasangan dulu laaaaaaa...yang tu insyaAllah sempat....kuikuikui

Asilah Kassim said...

usaha tangga kejayaan

Powered by Blogger.