Raudhah.... coming soon

30.9.2014

Alhamdulillah, saban tahun ada je buah tangan terbaru Ramlee Awang Mursyid (R.A.M) tak sabar betul nak baca. hihi. tajuk novel kali ni Raudhah :-) ai order dengan RAMFC (bunch of thanks guys!) sebab gigih nak dapat novel dengan signature RAM. harap2 jadi 500 orang terawal lah!  


p/s: masih baca novel Alaf 21 walaupun ada orang kutuk bahan bacaan kelas kedua. lol. who cares?

2 comment:

Azcona Nur Azleah LMF said...

Salam.

Hihihi...dah dapat ke sis?

Seronok kan baca novel ni.

Saya pun dah buat review sikit. Memang geram baca novel kali ni but then jadi budak baik terus. Hehehe...

Jom singgah sini lak http://www.connazleah.com/2014/11/dari-kaca-mataku-novel-raudhah-ramlee.html

Asilah Kassim said...

salam. dah terima. pening nak habiskan bacaan kali ni.

Powered by Blogger.