promo Pixajoy yang tidak henti-henti. fuhhh.

28.9.2014

bila ai buka website Pixajoy ni tak habis-habis nampak promo. kira punya kira macam best je kalau beli 1-2 voucher, macam ada je photo book (pb) nak buat. hihi.

promo 1- #MYCyberSALE

promo ni hanya berlangsung selama 3 hari sahaja bermula 29.9.2014 hingga 1.10.2014. untuk pengetahuan #MYCyberSALE adalah anjuran Multimedia Development Corporation (MDeC) di bawah National Digital Economy Initiative. setakat ni memang banyak merchant yang paticipate n korang boleh view di website #MYCyberSALE


Pixajoy pun salah satu merchant yang participate. promo pun dah boleh beli kat website Pixajoy. hehe. in term of price, nampak macam promo dengan harga promo biasa, tapi still cheaper dan boleh lah beli kalau nak tambah koleksi voucher macam ai. hahaha. kali ni ai aim promo cool image wrap dan calendar. hihi :-)




promo 2- Shubh Deepavali

promo ni adalah bersempena dengan perayaan Deepavali yang akan datang. promo ni akan tamat pada 3.10.2014



teruja tak dengan promo ni? jom kita shopping voucher. hahaha. klik website Pixajoy untuk maklumat lanjut.



untuk rekod ai telah beli 5 voucher softcover 6 x 6, 2 voucher CIW 8.5 X 11 n 1 calendar! opsss sangat!

0 comment:

Powered by Blogger.