projek misai untuk #familydaybkkm

24.9.2014

oh yeah! get ready for the first BKKM's family day!!! kami excited sangat ni, al maklumlah event julung-julung kali. setiap kumpulan inovasi kena sediakan potluck mengikut menu (cabut undi) dan kena jadi sub committee untuk family day! hehe :-) so, semua kena buat kerja!

group kami, the G-10, dapat task menyediakan menu Itali. haa, kelass kan. masing-masing dah dapat task nak sediakan makanan apa dan kena sediakan dekorasi meja yang bersesuaian. ai dapat task buat misai. hehe. 

idea misai ni datang bila kami google tentang 'Italy table decoration'. misai ni pun template je. senang. part yang paling parah masa nak sediakan misai, bila nak mengguntingnya! fuhh, memang gigih! apapun hasilnya memang menggembirakan. tak sabar nak tayang kat meja G-10!

yeah!






hihi. bila dah siap kena cari model. tadaa



okey, dah ready untuk setting meja!


last but not least, pembuat misai berjaya!

0 comment:

Powered by Blogger.