persiapan ajk sukaneka untuk #familydaybkkm!

26.9.2014

family day pasti sunyi tanpa aktiviti sukaneka, tapi pasti lebih sunyi tanpa ajk sukaneka yang happening. hahaha. untuk #familydaybkkm tahun ni 3 kumpulan bergabung untuk merealisasikan aktiviti sukaneka. sehari sebelum event, team kami telah turun padang untuk membuat persiapan. hehehe.

masa kami sampai di taman seri empangan, cuaca agak mendung diikuti hujan renyai2. luckily we have dedicated team, walaupun hujan masih sanggup buat kerja. hehe :-p

team kerja berat shahrul, nizam, ameer n wira


happy girls yang tolong aunty asi buat demo


walaupun hujan sanggup buat kerja


kerja dah siap, jom test playground. hihi. depa tak tau ai snap gambar ni. ameer n wira see saw mode :-p


panjat pulak? ani fadhlina melaporkan kes vandalisme. hahaha


team ajk sukaneka. bukan nak dengar arahan dok borak n gelak2 je.



part paling best, kak ita belanja kami minum petang. Alhamdulillah. semoga murah rezeki :-)



amboi nizam makan tak pandang kiri kanan. hahaha


ok! let's ready for #familydaybkkm!

0 comment:

Powered by Blogger.