order buku resit dengan percetakan HR!

11.9.2014

finally, parcel yang ditunggu-tunggu dah tiba. tak sangka within 1 week berjaya siap buku resit ni. sungguh last minute! nasib baik ada percetakan HR yang boleh provide service ni. hehe. 


tq kepada suhaimi sebab tolong design n siapkan cepat-cepat buku resit ni, kalau tak memang parahlah sebab ai terlupa most important thing untuk event yang akan datang ni. hihi.

so, kalau korang nak buat tempahan buku resit/kad kawen/business card dan printing item yang lain boleh contact:

company: percetakan HR 
contact person: suhaimi/latifah
no hp: 0125587665/0164121765

0 comment:

Powered by Blogger.