1st mini soft cover photo book Pixajoy by NMK!

29.9.2014

oleh kerana promo #MYCyberSALE kat Pixajoy adalah amat mengujakan, ai pun telah beli beberapa voucher termasuklah yang paling murah rm9/ photo book (pb) iaitu soft cover 6 x6. pb ni saiz kecik2 je, tapi still boleh tengok. hihi. ai  beli sebab nak clearkan digital picture yang banyak kat lappy sampai lappy pun jadi berat. huhu. tu lah dok capture je. 

cool jugak kalau print saiz comel2 ni, sayang gambar dok dalam lappy je. hihi. cuma rajin tak rajin la nak buat. kalau 1st timer nak cuba buat pb, saiz pengenalan ni adalah digalakkan. at least kalau final product mengecewakan takde la rasa rugi. lol.

1st project cheap n chic soft cover 6' x 6'. hehe. simple je design. malas nak over! jangan lupa view eflip album Floria 2014!












0 comment:

Powered by Blogger.