ramah mesra aidilfitri bkkm :-)

18.8.2014

orang lain buat open house, kami pun nak jugak! tapi kami buat majlis ramah mesra aidilfitri, mesra sangat kan! ramai juga muka-muka baru dan fresh, walaupun satu opis tak dan nak berkenalan, jarak memisahkan kita. hehehe :-) jam 12 pm masing-masing dah start berkumpul, glam2 baju raya. ai ols pakai baju keja je lah, tahun ni takde baju raya. sobs. 


apapun, group photo wajib. 


okey, nak kena amik gambar salam-salam. eh apahal en azli photoboom kat situ? hahaha.


pantang ada orang amik gambar, posing je lah.


group lautan biru majlis ramah mesra aidilfitri.


tahun ni banyak juga makanan yang disediakan. kira masing-masing cukup makan, siap bertambah lagi. hahaha. apa lagi, makan sampai kenyang lah!



guys group photo. ini limited edition kat bkkm atau dalam kata lain kumpulan yang diancam kepupusan di bkkm. hahaha. 


meriah sangat gadis dan puan2 bergambar. senyum sikit!


overall, kami berpuas hati dengan penganjuran kali ni, kekurangan sikit2 tu biasalah. harap-harap next year ada lagi. okey masa untuk pulang ke p3, sebelum tu, mari selpiee dulu!



0 comment:

Powered by Blogger.