photo book sudah mari. #tripjalan part 1&2!!

6.8.2014



finally, photo book yang buat gesa2 tu dah sampai kat tangan. awalnya sampai! hihi. amboi packaging macam berdozen photo book yang ditempah, padahal 2 je. sabar je lah!


tadaaa. yeay, photo book ai ols dah sampai! tapi sebab buat tergesa2 kan, adalah defect sana sini. printing pun macam gelap je, walaupun dah adjust brightness n contrast. frust sikit. tapi bolehlah! maybe next time jangan pilih background gelap untuk mengurangkan tahap kegelapannya. phew.


hmm, slip case pun defect sikit. macam kecik je slip case ni sebab bila insert pb dia macam terkeluar sikit. sebelum2 ni tak pun! frust jugak. tapi isu minor. abaikan. (err, #pixajoy baca tak blog ai eh. ni dah macam complaint kan. hahahaha)


cover pb comel tak? hahaha. takde idea punya pasal. demmm


jom intai2 sikit content. cuci mata. haih!







as usual, back cover ikut tema pb gaya asilah. hehehe :-)



amacam bolehlah kan pb kali ni. hehehe. okey, jangan lupa intai full album kat eflip k. ada yang baru nak berkenalan dengan pixajoy? klik banner bawah ni dan sign up! hoyehhh!!

0 comment:

Powered by Blogger.