kenduri kawen jayent di seri menanti

16.8.2014

weekend ni berkesempatan nak terjah kenduri geng candat jayent aka runner n wife di Seri Menanti, Negeri Sembilan. untuk rekod, inilah kali pertama ai jejak kaki kat sini. hehehe. dah macam #tripjalan #VM2014 pulak! perjalanan ke Seri Menanti dari Seremban mengambil masa dalam 40 min (drive) . time kami sampai, pengantin pun tengah bergelak ketawa (santai). apa lagi, perut pun dah lapar, kita makan dulu! fuhh, memang kenyang perut dapat santap nasi beriani ayam dengan sambal udang. nyum! kena pulak kambing golek dengan black pepper! ohsem!

anyway, selama pengantin baru to jayent and wifey. semoga jodoh kekal berpanjangan, dikurniakan zuriat yang baik dan sentiasa bahagia hingga ke jannah.




untungnya pi kenduri jayent hari ni siap dapat pakej melawat muzium di Istana Lama Seri Menanti. memang amik kesempatan buat #tripjalan! hehehe :-) jom selpieee.


pemandangan panorama :-)

0 comment:

Powered by Blogger.